• 22 iunie 2017 - Dezvoltare facilitate de export date din baza de date StudioQ catre Music1.
 • 22 mai 2017 - Implementarea facilitatii de interfatare cu servere video pentru dezvoltarea conceptului de Visual Radio si adaugarea de continut video sincronizat cu playlist-ul statiei de radio.
 • 13 februarie 2017 - Implementarea mecanismului de intarziere calupuri de publicitate un numar nelimitat de ore, cu punere in asteptare, fara desincronizare semnale de sincronizare statii locale.
 • 5 octombrie 2016 - Versiunea StudioQ permite la crearea raportului de difuzare Drepturi de Autor sa se poata alege ca datele specifice (CREDITELE) sa fie raportate impreuna sau pe fiecare categorie in parte.
 • 11 august 2016 - S-a implementat setarea Audio Passthrough Mode care inhiba toate functiile de sincronizare prin satelit/net pentru o statie locala. Poate fi activata/dezactivata doar in cazul statiilor locale, cu modul de sincronizare prin net/satelit. Odata setarea pusa pe starea ENABLED, statia locala trebuie sa ignore toate semnalele de sincronizare primite prin satelit/net si orice functionalitate specifica care ar determina-o sa nu faca rebroadcasting.
 • 25 iulie 2016 - Aplicatia StudioQ proceseaza acum semnalele de sincronizare retea utilizate in retelele de radio KISS FM si MagicFM.
 • 16 mai 2016 - Pentru pastrarea in baza de date a inregistrarilor referitoare la playlist-ul difuzat si programarile de publicitate, s-a extins limita maxima de setare la 180 de zile pentru Program ReportMemo, Event Schedual Memo.
 • 26 martie 2016 - Funcţie de inhibare trimitere semnale sincronizare pe satelit – se adresează exclusiv reţelelor de radio. În cazul în care în capul de reţea este nevoie de operaţiuni de mentenanţă şi oprirea serverului de reţea, există posibilitatea dezactivării în staţiile locale a semnalului de sincronizare reţea, astfel încât staţiile locale să rămână conectate la satelit chiar dacă semnalul de ping lipseşte o anumită perioadă de timp.
 • 26 februarie 2016 - Implementare facilitate “Copyrights” pentru categoriile AllOthers -pentru categoriile AllOthers se pot introduce credenţiale aferente înregistrărilor care fac parte dintr-un spot, hitmix, jingle, etc.
 • 26 februarie 2016 - Filtrarea drepturilor de autor după categorii de înregistrări – Se pot realiza rapoarte de difuzare în combinaţii diferite de categorii.
 • This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. x

  Noi facilităţi Studio Q (software management stație radio) – 2017

  Noi facilităţi Studio Q (software management stație radio) – 2017

  Facilităţi noi ale softului StudioQ, în 2017:

  1. Noul update care permite amânarea calupurilor de publicitate cu până la câteva ore şi crearea unei cozi de difuzare fără desincronizarea reţelei de staţii locale.

  Această facilitate întârzie calupurile de publicitate la staţiile de tip NetworkController dacă este activată opţiunea “SingleEventDetectStatus=TRUE” în fişierul “defaultdatasettings.cfg”. Se selectează ASIST din DJCOnsole iar astfel capul de reţea va trimite lista de publicitate către staţiile locale indiferent cât de mare este întârzierea, fără ca aceste calupuri să se suprascrie sau să ajungă neanunţate la staţiile locale.

  Punctul-1


  2. Aplicaţia STUDIO Q permite acum crearea rapoartelor pentru drepturi de autor în conformitate cu prevederile legale din România şi metodologia de aplicare a Legii 8/1996. Rapoartele se generează în mod automat pentru o lună calendaristică, existând disponibile pentru salvare mai multe formate, conform cerinţelor UCMR-ADA, UPFR, CREDIDAM sau ARAIEX.

  Se poate face o selecţie de categorii multiple pentru drepturi autor şi împărţirea acestora pe categorii de înregistrări.

  Punctul-2

  În meniul de rulare rapoarte drepturi de autor, rapoartele se execută pe întreg setul de categorii definit în StudioQ: piese muzicale şi fiecare categorie de AllOthers în parte.

  Astfel se poate rula un raport compus din multi-selecţie aferent categoriilor audio.

  La întocmirea acestui raport se poate alege ca drepturile de autor (creditele) să fie raportate ca Song sau pe fiecare categorie în parte definită să compună AllOthers.


  3. Am implementat compatibilizarea StudioQ cu Windows 10

  Windows_10_Logo.svg_

  Next Post Previous Post