• 22 iunie 2017 - Dezvoltare facilitate de export date din baza de date StudioQ catre Music1.
 • 22 mai 2017 - Implementarea facilitatii de interfatare cu servere video pentru dezvoltarea conceptului de Visual Radio si adaugarea de continut video sincronizat cu playlist-ul statiei de radio.
 • 13 februarie 2017 - Implementarea mecanismului de intarziere calupuri de publicitate un numar nelimitat de ore, cu punere in asteptare, fara desincronizare semnale de sincronizare statii locale.
 • 5 octombrie 2016 - Versiunea StudioQ permite la crearea raportului de difuzare Drepturi de Autor sa se poata alege ca datele specifice (CREDITELE) sa fie raportate impreuna sau pe fiecare categorie in parte.
 • 11 august 2016 - S-a implementat setarea Audio Passthrough Mode care inhiba toate functiile de sincronizare prin satelit/net pentru o statie locala. Poate fi activata/dezactivata doar in cazul statiilor locale, cu modul de sincronizare prin net/satelit. Odata setarea pusa pe starea ENABLED, statia locala trebuie sa ignore toate semnalele de sincronizare primite prin satelit/net si orice functionalitate specifica care ar determina-o sa nu faca rebroadcasting.
 • 25 iulie 2016 - Aplicatia StudioQ proceseaza acum semnalele de sincronizare retea utilizate in retelele de radio KISS FM si MagicFM.
 • 16 mai 2016 - Pentru pastrarea in baza de date a inregistrarilor referitoare la playlist-ul difuzat si programarile de publicitate, s-a extins limita maxima de setare la 180 de zile pentru Program ReportMemo, Event Schedual Memo.
 • 26 martie 2016 - Funcţie de inhibare trimitere semnale sincronizare pe satelit – se adresează exclusiv reţelelor de radio. În cazul în care în capul de reţea este nevoie de operaţiuni de mentenanţă şi oprirea serverului de reţea, există posibilitatea dezactivării în staţiile locale a semnalului de sincronizare reţea, astfel încât staţiile locale să rămână conectate la satelit chiar dacă semnalul de ping lipseşte o anumită perioadă de timp.
 • 26 februarie 2016 - Implementare facilitate “Copyrights” pentru categoriile AllOthers -pentru categoriile AllOthers se pot introduce credenţiale aferente înregistrărilor care fac parte dintr-un spot, hitmix, jingle, etc.
 • 26 februarie 2016 - Filtrarea drepturilor de autor după categorii de înregistrări – Se pot realiza rapoarte de difuzare în combinaţii diferite de categorii.
 • This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. x

  StudioQ în casă nouă: pe studioq.ro

  StudioQ în casă nouă: pe studioq.ro

  StudioQ se pregătește pentru aniversarea de 20 de ani (și) cu un site nou-nouț: studioq.ro. Cu un design integrat în imaginea brandului Q, noul site prezintă în detaliu produsele adunate sub ”umbrela” StudioQ, respectiv toate modulele necesare automatizării unei staţii sau reţele de radio.

  Este prezentat pe larg software-ul principal, alături de modulele specializate, dedicate fiecărui departament din radio și interfațate nativ. De asemenea, este descris și serviciu de suport tehnic, o componentă importantă a serviciilor QSound Soft.

  Nu în ultimul rând, noul site, studioq.ro, vă face cunoștință cu unii dintre clienții noștri – doar ”unii”, pentru că, în cei 20 de ani de activitate, StudioQ a automatizat peste 250 de stații radio.

  Pentru profesioniștii din domeniul radio avem, de asemenea, știri și informații despre update-uri, pe blogul integrat în site.

  Vă așteptăm pe studioq.ro, un site adresat în primul rând profesioniștilor din industria radio!

  StudioQ în casă nouă: pe studioq.ro


  Despre StudioQ

  StudioQ este prima aplicaţie de automatizare radio românească, versiunea 1.0 fiind lansată la Cluj-Napoca, în luna noiembrie1997. Softul a devenit în doar câţiva ani liderul de piaţă în România, oferind functionalităţi complete la peste 50% din staţiile radio din ţară. A ajuns, ulterior, şi în Moldova, Muntenegru sau Bulgaria.

  Next Post Previous Post