• 7 aprilie 2022 -
 • 16 decembrie 2021 -
 • 13 octombrie 2021 -
 • 17 mai 2021 -
 • 17 februarie 2021 -
 • 3 decembrie 2020 - Monitorizarea calupurilor publicitare - detalii aici
 • 28 mai 2019 - Noua aplicație Q100
 • 20 februarie 2018 - Schimbare rezoluție grafică StudioQ - detalii aici
 • 16 august 2017 - Compatibilitate Windows 10, rapoarte drepturi de autor pentru stații radio, amânare calupuri publicitare. Detalii aici
 • 22 iunie 2017 - Dezvoltare facilitate de export date din baza de date StudioQ catre Music1. Detalii aici
 • This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. x

  Ziua mondială a radioului

  Ziua mondială a radioului

  Pe 13 februarie, întreaga lume marchează Ziua Mondială a Radioului, un moment special pentru a recunoaște unul dintre cele mai vechi și iubite mijloace de comunicare.

  Pentru noi, cei de la StudioQ, această zi are o semnificație deosebită. De mai bine de două decenii, suntem parte din istoria radioului în România, contribuind la povestea acestui mediu atât de apreciat.

  Cum am ajutat radioul să se transforme

  În ultimii 20 de ani, am avut ocazia să fim martori și participanți la schimbările aduse de era digitală în lumea radioului. Am oferit tehnologie care a ajutat stațiile de radio să își îmbunătățească modul în care produc și distribuie conținut, făcând totul mai ușor pentru ca ascultătorii să se bucure de programele lor preferate.

  Ce ne propunem

  Scopul nostru a fost întotdeauna să aducem pe piață soluții software care să faciliteze nu doar o emisie de calitate, dar și o gestionare mai bună a resurselor, planificarea conținutului și analiza audienței. Ne mândrim că suntem alături de stațiile de radio din România, sprijinindu-le în eforturile lor de a rămâne relevante și conectate la public.

  Impactul nostru în industrie

  Prezența noastră pe piața software-ului pentru radio din România, timp de douăzeci de ani, ne-a permis să stabilim relații puternice cu multe stații de radio, de toate dimensiunile. Ne-a făcut plăcere să vedem cum acestea au crescut și s-au adaptat la noi provocări, și ne bucurăm că am putut contribui la succesul lor.

  Privind spre viitor

  Suntem entuziasmați de ce va aduce viitorul și rămânem dedicați inovării și dezvoltării de noi soluții care să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale industriei radio. Suntem aici pentru a asigura că partenerii noștri au tot ce le trebuie pentru a excela într-un peisaj media din ce în ce mai competitiv.

  Ziua Mondială a Radioului este un bun prilej de a sărbători radioul și tot ce a adus el bun în viețile noastre. E și un moment de a recunoaște capacitatea radioului de a se adapta și reinventa.

  Împreună, suntem gata să ducem tradiția radioului mai departe, înfruntând viitorul cu optimism și inovație.

  Next Post Previous Post