• 7 aprilie 2022 -
 • 16 decembrie 2021 -
 • 13 octombrie 2021 -
 • 17 mai 2021 -
 • 17 februarie 2021 -
 • 3 decembrie 2020 - Monitorizarea calupurilor publicitare - detalii aici
 • 28 mai 2019 - Noua aplicație Q100
 • 20 februarie 2018 - Schimbare rezoluție grafică StudioQ - detalii aici
 • 16 august 2017 - Compatibilitate Windows 10, rapoarte drepturi de autor pentru stații radio, amânare calupuri publicitare. Detalii aici
 • 22 iunie 2017 - Dezvoltare facilitate de export date din baza de date StudioQ catre Music1. Detalii aici
 • This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. x

  Hiturile ajung la ascultătorii Impuls FM din două studiouri aflate la 500 km distanță

  Hiturile ajung la ascultătorii Impuls FM din două studiouri aflate la 500 km distanță

  Începând cu luna octombrie 2019, Radio Impuls FM oferă ascultătorilor programe diversificate cu emisiuni noi și dinamice transmise din două orașe ale țării: Cluj și Bucuresti, preluate apoi în toate stațiile locale ale rețelei. Linia principală de emisie poate fi asigurată atât de studioul principal din Cluj-Napoca, cât și de noul studio Impuls București, trecerea de pe un studio pe altul făcându-se automat.

  Chiar dacă cele doua studiouri principale de emisie sunt la sute de kilometri distanță, ele sunt unite de aceeași infrastructură hard-soft, utilizeazănd o rețea VPN, care asigură accesul la o bază de date comună, playlist muzical, grilă de publicitate, emisiuni sau știri gestionate unitar de software-ul de automatizare radio Studio Q100.

  null

  Pentru animatori, oameni de știri sau producție, localizarea bazei de date este transparentă, software-ul și comunicația de date asigurând suportul pentru o emisie cursivă, fără a fi necesare operațiuni de preîncarcare a datelor (prebuffering) înainte de comutarea de pe un studio pe altul. De asemenea, oamenii din echipele de vânzări și trafic din Cluj și Bucuresti au acces la aceleași date, inclusiv arhiva de spoturi, indiferent de locul în care-și desfășoară activitatea.

  Începând din martie 2019, Radio Impuls s-a alăturat Kanal D Romania, odată cu intrarea în portofoliul Dogan Media International. Radio Impuls reprezintă o rețea cu acoperire în cele mai importante orașe ale tării, precum București, Cluj-Napoca, Constanța, Sibiu, Timișoara, Tulcea, Bacău, Rașnov, Bistrița și Craiova.

  Într-o piață media tumultoasă stația de radio reușește prin inovație și creativitate să păstreze trendul ascendent pe care l-a înregistrat în ultimii ani și să ofere ascultătorilor săi programe de o și mai bună calitate sub umbrela și sprijinul unui brand cu notorietate internațională.

  Ne bucurăm să fim în continuare alături de Impuls FM și să contribuim la această schimbare prin implementarea unui proiect unic la nivel național. Fiecare feedback, fiecare solicitare primită de la clienții noștri ne ajută să dezvoltăm noi și noi funcții și să oferim programe de emisie complexe pentru staţii de radio locale sau reţele naţionale.

  Cu 20 de ani de experienţă şi peste 250 de staţii automatizate, StudioQ rămâne partenerul de încredere al industriei de radio din România!

  Next Post Previous Post