• 22 iunie 2017 - Dezvoltare facilitate de export date din baza de date StudioQ catre Music1.
 • 22 mai 2017 - Implementarea facilitatii de interfatare cu servere video pentru dezvoltarea conceptului de Visual Radio si adaugarea de continut video sincronizat cu playlist-ul statiei de radio.
 • 13 februarie 2017 - Implementarea mecanismului de intarziere calupuri de publicitate un numar nelimitat de ore, cu punere in asteptare, fara desincronizare semnale de sincronizare statii locale.
 • 5 octombrie 2016 - Versiunea StudioQ permite la crearea raportului de difuzare Drepturi de Autor sa se poata alege ca datele specifice (CREDITELE) sa fie raportate impreuna sau pe fiecare categorie in parte.
 • 11 august 2016 - S-a implementat setarea Audio Passthrough Mode care inhiba toate functiile de sincronizare prin satelit/net pentru o statie locala. Poate fi activata/dezactivata doar in cazul statiilor locale, cu modul de sincronizare prin net/satelit. Odata setarea pusa pe starea ENABLED, statia locala trebuie sa ignore toate semnalele de sincronizare primite prin satelit/net si orice functionalitate specifica care ar determina-o sa nu faca rebroadcasting.
 • 25 iulie 2016 - Aplicatia StudioQ proceseaza acum semnalele de sincronizare retea utilizate in retelele de radio KISS FM si MagicFM.
 • 16 mai 2016 - Pentru pastrarea in baza de date a inregistrarilor referitoare la playlist-ul difuzat si programarile de publicitate, s-a extins limita maxima de setare la 180 de zile pentru Program ReportMemo, Event Schedual Memo.
 • 26 martie 2016 - Funcţie de inhibare trimitere semnale sincronizare pe satelit – se adresează exclusiv reţelelor de radio. În cazul în care în capul de reţea este nevoie de operaţiuni de mentenanţă şi oprirea serverului de reţea, există posibilitatea dezactivării în staţiile locale a semnalului de sincronizare reţea, astfel încât staţiile locale să rămână conectate la satelit chiar dacă semnalul de ping lipseşte o anumită perioadă de timp.
 • 26 februarie 2016 - Implementare facilitate “Copyrights” pentru categoriile AllOthers -pentru categoriile AllOthers se pot introduce credenţiale aferente înregistrărilor care fac parte dintr-un spot, hitmix, jingle, etc.
 • 26 februarie 2016 - Filtrarea drepturilor de autor după categorii de înregistrări – Se pot realiza rapoarte de difuzare în combinaţii diferite de categorii.
 • This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. x

  Hiturile ajung la ascultătorii Impuls FM din două studiouri aflate la 500 km distanță

  Hiturile ajung la ascultătorii Impuls FM din două studiouri aflate la 500 km distanță

  Începând cu luna octombrie 2019, Radio Impuls FM oferă ascultătorilor programe diversificate cu emisiuni noi și dinamice transmise din două orașe ale țării: Cluj și Bucuresti, preluate apoi în toate stațiile locale ale rețelei. Linia principală de emisie poate fi asigurată atât de studioul principal din Cluj-Napoca, cât și de noul studio Impuls București, trecerea de pe un studio pe altul făcându-se automat.

  Chiar dacă cele doua studiouri principale de emisie sunt la sute de kilometri distanță, ele sunt unite de aceeași infrastructură hard-soft, utilizeazănd o rețea VPN, care asigură accesul la o bază de date comună, playlist muzical, grilă de publicitate, emisiuni sau știri gestionate unitar de software-ul de automatizare radio Studio Q100.

  null

  Pentru animatori, oameni de știri sau producție, localizarea bazei de date este transparentă, software-ul și comunicația de date asigurând suportul pentru o emisie cursivă, fără a fi necesare operațiuni de preîncarcare a datelor (prebuffering) înainte de comutarea de pe un studio pe altul. De asemenea, oamenii din echipele de vânzări și trafic din Cluj și Bucuresti au acces la aceleași date, inclusiv arhiva de spoturi, indiferent de locul în care-și desfășoară activitatea.

  Începând din martie 2019, Radio Impuls s-a alăturat Kanal D Romania, odată cu intrarea în portofoliul Dogan Media International. Radio Impuls reprezintă o rețea cu acoperire în cele mai importante orașe ale tării, precum București, Cluj-Napoca, Constanța, Sibiu, Timișoara, Tulcea, Bacău, Rașnov, Bistrița și Craiova.

  Într-o piață media tumultoasă stația de radio reușește prin inovație și creativitate să păstreze trendul ascendent pe care l-a înregistrat în ultimii ani și să ofere ascultătorilor săi programe de o și mai bună calitate sub umbrela și sprijinul unui brand cu notorietate internațională.

  Ne bucurăm să fim în continuare alături de Impuls FM și să contribuim la această schimbare prin implementarea unui proiect unic la nivel național. Fiecare feedback, fiecare solicitare primită de la clienții noștri ne ajută să dezvoltăm noi și noi funcții și să oferim programe de emisie complexe pentru staţii de radio locale sau reţele naţionale.

  Cu 20 de ani de experienţă şi peste 250 de staţii automatizate, StudioQ rămâne partenerul de încredere al industriei de radio din România!

  Next Post Previous Post